Welkom in de gezelligste schoenenwinkel van De Bilt

Welkom bij Zandbergen Shoes, dé schoenenwinkel uit De Bilt ! Waar goede service vanzelfsprekend is en waar we de tijd nemen voor het beste advies. Vanuit hier stellen wij speciaal voor jou elk seizoen weer de mooiste collectie schoenen samen van de beste merken.

Wat je ook zoekt, wij hebben de nieuwste schoenen en accessoires voor elke outfit. In een gezellige sfeer staan wij voor u klaar met goed opgeleide mensen die u graag helpen en adviseren.

 

Dé schoenenwinkel in De Bilt voor heren, dames en kinderen 

Mensen blij maken met hun nieuwe schoenen. Dat is ons streven bij elk paar wat we in en verkopen met ieder seizoen weer een mooie collectie die qua prijs-kwaliteitsverhouding klopt. Voor heren, dames, Jongens of meisjes. Wat voor schoenen je ook zoekt; je vindt ze in onze winkel en webshop.

Mooie schoenen moeten natuurlijk ook comfortabel zijn en daar letten we dan ook goed op tijdens onze inkoop, daarbij worden kindervoeten bij ons in de winkel altijd gemeten voor de juiste maat en pasvorm.

De familie Zandbergen is al sinds 1932 actief met schoenen wat staat voor kennis, service en kwaliteit die u vandaag de dag nog altijd kunt ervaren in onze winkel.

 

Reken op persoonlijke service

Of je nu bij ons langskomt in de winkel – of toch liever online bij ons shopt; wij staan altijd voor je klaar voor persoonlijk advies. In de winkel met een gratis kopje koffie en wifi of online met gratis verzending bij besteding vanaf € 50,- en eenvoudig retourneren. Je ontvangt altijd en overal de beste service bij onze schoenenwinkel in De Bilt !

 

 Signature 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »