Aanpassingen i.v.m. Covid-19

We zijn momenteel volledig open en iedereen mag (zonder afspraak) naar binnen. De winkel bied ruimte voor maximaal 5 klanten tegelijk, kom dan in kleine groepen van 1-2 personen zodat er nog wat ruimte overblijft voor andere klanten.

 

Bij Zandbergen Shoes doen we er verder alles aan om deze bizarre periode i.v.m. coronavirus door te komen en winkelen veilig te houden voor iedereen.

 

Zo maken we extra schoon (vooral de delen die veel aangeraakt worden zoals deurhendels, pinautomaat, enz). Verder hebben we desinfectie middel, dragen we mondkapjes, geven we uiteraard geen hand en blijven we wat meer op afstand dan gebruikelijk en natuurlijk vragen wij ook van u om op afstand te blijven van elkaar en van ons personeel.

 

Daarbij blijft personeel met klachten thuis. We vragen ook aan u (indien u klachten heeft) thuis te blijven. U kunt bij ons uiteraard ook gewoon online bestellen via www.zbshoes.nl

 

Heeft u nog vragen ? Stuur een bericht via socialmedia (Instagram of facebook) @zandbergenshoes. Ook zijn wij in de winkel bereikbaar op de openingstijden op nummer: 030-6339450 en natuurlijk kunt u ook mailen naar: [email protected]

 

Zandbergen Shoes: Service op zijn best !

  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »