Veilig betalen

Veilig en vertrouwd betalen op onze site.

Anders dan de meeste grote sites of platformen is Zandbergen Shoes in De Bilt een echte winkel die makkelijk bereikbaar is voor persoonlijk contact en snelle oplossingen.

Daarbij zijn alle maatregelen genomen om uw betaling veilig en snel te behandelen. Alle betalingen verlopen via Mollie, een gerenommeerde partij voor online transacties. Daarnaast is deze site voorzien van een SSL certificaat, hierdoor winkelt u veilig, vertrouwd en makkelijk in onze webshop.

U kunt bij Zandbergen Shoes online betalen via de volgende mogelijkheden:

iDEAL of Mister Cash 

U kunt betalen via iDEAL (of mister cash wat het iDEAL voor België en Luxemburg is), waar u afrekent in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Alle gegevens staan dan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Creditcard

U kunt er ook voor kiezen om te betalen met je creditcard. Na het kiezen van deze betaalmethode vult u het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van uw creditcard en bevat drie cijfers. 

Bank Overboeking:

U kunt ook betalen met een normale bank overboeking. In dit geval kan het 1 a 2 dagen duren voordat wij de bevestiging van uw betaling binnen hebben. Hierdoor zal uw pakket ook wat later worden verstuurd dan gebruikelijk.

 

Heeft u nog vragen over online betalen bij Zandbergen Shoes in De Bilt? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 633 9450 of een e-mail te sturen naar [email protected] 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »