Over ons

Welkom bij ZandBergen Shoes

 
 
Mensen blij maken met hun nieuwe schoenen, dat vinden wij het mooiste om te doen met schoenen voor elke outfit voor dames, heren en kinderen.

De collectie online en in de winkel bij Zandbergen Shoes in De Bilt moet daarom onderscheidend zijn met schoenen waar we zelf achter staan. Ze moeten kloppen met een hoge prijskwaliteitsverhouding en daarbij natuurlijk ook nog lekker zitten. Het is dan ook een super mooie uitdaging om op deze manier een totaal beeld neer te zetten die echt onderscheidend is van andere schoenen winkels of websites.

Daarbij moet het een feestje zijn om bij ons te winkelen met gezelligheid, persoonlijke aandacht, gratis koffie, gratis wifi, leuke acties en goed advies over de voet, de bijpassende schoenen en een goede pasvorm (wat voor iedereen weer anders is). Daarbij worden kindervoeten altijd opgemeten in onze winkel. Goed opgeleide mensen zijn daarom een must en mag je bij ons dan ook zeker verwachten.  

En dat alles uiteraard gecombineerd met goede service in een schitterende en frisse winkel, het gaat om een totaal beleving waarvan mensen blij worden. Mocht je geen tijd hebben voor dit feestje en toch online willen shoppen ? Dan kan dat bij ons natuurlijk ook met een snelle, veilige en overzichtelijke shop voor iedereen. Vooral handig voor mensen uit de regio, de winkel is dan lekker dichtbij voor service of om even snel te ruilen.

De familie Zandbergen is al decennia actief in schoenen met veel ervaring en passie, dat zie je zeker terug in onze collectie en winkel. We kijken dan ook uit naar je bezoek om al dit moois te laten zien.

Hieronder nog een paar leuke links van gemaakte films van de winkel om alvast de sfeer te proeven.

Opening augustus 2017

Promo Maureen de Toit

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »