Collonil

Van je schoenen wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Dat betekent onderhoud van het leer, suède, textiel, hightech en andere materialen. Daarvoor heeft Collonil allerlei artikelen die schoeisel en tassen mooier maken en beschermen. Als je van je schoenengarderobe houdt, dan is Collonil eigenlijk een must. Het merk Collonil staat voor eeuwenoude vakmanschap, waardoor je kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteitsproducten.

 

Collonil producten online of in de winkel in De Bilt kopen

In onze schoenenwinkel in De Bilt en in de webshop vind je verschillende Collonil producten. Daarnaast verkopen wij uiteraard ook onderhoudsproducten van andere topmerken, zoals: Pedag en Bama.

 

Reken op uitstekende service

Bij Zandbergen Shoes shop je de onderhoudsproducten voor schoenen en tassen op een manier die het best bij je past. Je kunt de Collonil producten eenvoudig online bestellen, maar bent ook van harte welkom in onze gezellige winkel in De Bilt. Hier staan wij voor u klaar met persoonlijke service, het juiste advies, een kopje koffie en gratis wifi. Bestelt u liever online ? Ook dan leveren wij uitstekende service. Uw bestelling wordt bij besteding vanaf € 50,- gratis verzonden en mochten de schoenen niet passen dan zijn ze eenvoudig te retourneren. Heeft u nog een vraag of wilt u meer weten over onze schoenenwinkel ? Bel dan tijdens de openingstijden naar +31 (0)30 633 9450 of stuur een e-mail naar [email protected] 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »