Pedag

Pedag is een merk wat is gespecialiseerd in binnenzolen en loop comfort, deze producten zijn perfect te combineren met bijna elke schoen.

 

Pedag producten online of in de winkel in De Bilt kopen

In onze schoenenwinkel in De Bilt en in de webshop vind je verschillende Pedag producten. Daarnaast verkopen wij uiteraard ook onderhoudsproducten van andere topmerken, zoals: Collonil en Bama.

 

Reken op uitstekende service

Bij Zandbergen Shoes shop je de onderhoudsproducten voor schoenen en tassen op een manier die het best bij je past. Je kunt de Pedag producten eenvoudig online bestellen, maar bent ook van harte welkom in onze gezellige winkel in De Bilt. Hier staan wij voor u klaar met persoonlijke service, het juiste advies, een kopje koffie en gratis wifi. Bestelt u liever online ? Ook dan leveren wij uitstekende service. Uw bestelling wordt bij besteding vanaf € 50,- gratis verzonden en mochten de schoenen niet passen dan zijn ze eenvoudig te retourneren. Heeft u nog een vraag of wilt u meer weten over onze schoenenwinkel ? Bel dan tijdens de openingstijden naar +31 (0)30 633 9450 of stuur een e-mail naar [email protected] 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »